Hack ! 8share.com Menjadi-jadi ~ Masyukkk Lagi



Hack ! Hack ! Hack 8share.com  ! tak sampai 1 hari hanya beberapa jam je dah complete 5 iklan ~ Masyukkk lagi !





5 Rahsia Hack 8Share.com Untuk Earning Berganda

8share.com,cara hack 8share.com,cara tingkatkan earning 8share.com


Ramai sudah mengetahui apa itu 8share.com dan sudah menjana pendapatan dengannya. 8Share.com menyediakan beberapa cara mudah untuk anda menjana pendapatan secara online dengan mudah seperti menjawab survey ringkas, invite rakan anda untuk join sekaki dan juga berkongsi kempen yang sedang berjalan daripada pengiklan.


#1. Pos Kempen Di Facebook

Semua orang ada Facebook kan? Facebook umpama dadah dalam dunia maya. Seharian tak dapat berfacebook boleh menyebabkan seseorang gelisah. Jadi gunakan kesempatan ini dengan kemaskini status Facebook anda berserta link kempen yang anda dapat.

Namun, anda diingatkan supaya tidak masukkan kesemua link kempen anda sekaligus pada 1 status kerana tindakan anda boleh menyebabkan anda diban dari 8share.com selama-lamanya. Hanya 1 link untuk 1 kempen pada 1 status Facebook.

#2. Tweetkan Kempen Di Twitter

Twitter merupakan medium sosial yang amat mudah dan menyeronokkan. Caranya sama seperti anda kemaskini status Facebook anda. Kemaskini status twitter anda dengan link kempen dan klik tweet.

#3. Promosi Di Blog

Beruntunglah jika anda mempunyai blog yang mempunyai trafik yang tinggi. Anda boleh membuat artikel khas mengenai kempen yang sedang berjalan atau hanya meletakkan link kempen tersebut dimana-mana sahaja dalam blog anda.

Tapi berhati-hati. Anda dilarang meraih simpati daripada pengunjung blog anda seperti: “Tolong Klik Ya”, “Please Click This Ads” dan sebagainya yang mempunyai maksud yang sama.

#4. Update Status Pada Instant Messenger (IM)

Anda digalakkan untuk sertakan sekali link kempen anda pada mana-mana IM yang anda aktif seperti Yahoo Messenger, Gtalk, Skype dan lain-lain lagi.

#5. Emel Kepada Rakan

Berapa ramai yang menggunakan kaedah ini? Saya rasa mungkin ada 5% sahaja. Namun diingatkan jangan terlalu emel kepada rakan-rakan anda dengan link kempen kerana boleh menyebabkan anda dikira sebagai seorang kaki spammers oleh rakan anda!

Kesimpulan

8Share.com adalah satu platform mudah untuk anda membuat duit secara online walaupun anda tidak mempunyai blog. Cukup dengan Facebook, Twitter mahupun IM anda.

8share.com,cara hack 8share.com,cara tingkatkan earning 8share.com

Artikel Duit-duit !




Segmen Super Follow By HOT MASA KINI




Assalamualaikum & salam 1 blogger..

Kepada rakan-rakan blogger yang mahu tambah jumlah followers serta tingkatkan trafik blog,boleh join segmen ini.Aku punya followers pun tak lah banyak sangat,itu yang buat segmen ni di samping dapat tambah kenalan baru.

Syarat-syarat very simple :

Follow Blog HOT MASA KINI

Buat entri bertajuk"Segmen Super Follow By HOT MASA KINI"

Copy banner di atas dalam entri korang

Lau dah siap,tinggalkan link entri korang tu di ruang komen aku


Untuk lebih ummpph !! blogwalking dan follow rakan-rakan yang lain.Semoga sama-sama dapat tambahkan followers dan tingkatkan trafik blog masing2..mana taw sekali refresh,bertambah 2-3k followers. :-)


Selamat Join Semua !!


Buat Duit Dengan Hanya Klik

Bagi mereka yang masih baru menceburkan diri dalam bidang perniagaan internet ini, anda pasti tercari-cari bisnes online apakah yang sesuai untuk diri anda. Ada banyak cara pendapatan online yang kita boleh cuba, ada yang senang dan ada yang susah. Tetapi untuk permulaan pada kita yang masih newbie memang banyak benda kena belajar.

Misi utama mestilah nak buat duit, tapi kadang-kadang usaha bagai nak rak tapi duit masih tak masyuk lagi. Percayalah, saya pernah melaluinya..Sampai tahap nak give up..

Tapi kat sini berita baiknya saya akan berkongsi satu cara bagaimana anda boleh terus menjana pendapat sampingan serta merta. Dalam dunia online buat duit cara ini dipanggil PTC iaitu Pay To Click. Anda akan dibayar setiap kali anda klik iklan.

Yang Bestnya Tentang PTC ini adalah :

> Anda akan dibayar dalam nilai matawang USD.
> Boleh terus bermula tanpa modal.
> Masa bekerja hanya 10 minit setiap hari.
> Senang dan mudah hanya klik iklan jer.

Jika anda buat carian di Google, program PTC bersepah dan anda jangan tak tahu ada yang PTC scam. Jadi kat sini saya akan kongsikan PTC yang betul sahaja. Neobux adalah program PTC yang paling lama dan terbukti kesahihannya. Company ini sudah bermula sejak 2008 lagi dan sehingga kini masih membayar.



Neobux mampu berikan pulangan yang lumayan jika anda sabar dan tahu teknik yang betul. Perlu diingatkan PTC adalah bukan skim cepat kaya, MLM dan seumpamanya. Untuk bermula anda hanya perlukan ;

> Komputer dan internet sahaja.


Potensi Pendapatan Dari Neobux :


Setiap satu klik iklan yang di klik akan dibayar dari $0.001 ke $0.020 bergantung pada jenis iklan dan akaun level anda. Anda akan bermula dari akaun Standart dan pendapatan akan berganda jika anda menaiktaraf ke akaun golden serta seterusnya Ultime. Percuma untuk akaun Standart, sekiranya ingin menaik taraf akaun (Upgred) anda perlukan sedikit modal pelaburan.

Jadual Dibawah menerangkan tentang pembayaran mengikut akaun dan jenis iklan ;



Bagaimana Nak Mendaftar??


Saya cadangkan anda terus bermula sekarang. Lagi cepat anda bermula maka lebih cepatlah dapat duit. Masa adalah kritikal dalam buat duit dengan PTC ini. Kuncinya kena bersabar sikit untuk berjaya. Tanpa membuang masa, seterusnya ikuti langkah mudah dibawah untuk mendaftar secara percuma.
Saya akan terangkan langkah demi langkah, untuk bermula anda hanya perlukan ;

> Laptop/PC
> Internet
> Ada akaun Pay Pal

Langkah 1

Untuk Register Neobux anda kena ada akaun Pay Pal. Kita akan dibayar (cashout) melalui Pay Pal. Jika tak tahu macam mana nak buat akaun Pay Pal, boleh klik sini -->> cara buka akaun Pay Pal

Langkah 2

Bila sudah ada akaun Pay Pal, boleh terus sign up Neobux ;

Klik Daftar Sekarang,




Pastikan anda menggunakan email yang sah dan sama dengan email Pay Pal anda. Isi semua maklumat dengan lengkap dan betul. Ini bagi mengelak dari mengalami masalah masa nak cashout duit nanti.






Langkah 3 

Selesai Pendaftaran anda sudah boleh bermula dengan klik iklan yang berwarna oren (wajib), hijau dan puple.






Tahniah ! jika anda sudah mula klik-klik iklan dapat duit.


Cara buka akaun Pay Pal <<--- ( klik sini )


Cara Nak Buat Akaun Pay Pal

Entri kali ni aku nak terangkan cara nak buat akaun Pay Pal..xsesusah yang korang sangkakan..very simple jer.. Akaun ni penting kalau kita nak buat duit online ...

1) Firstly, korang bukak laman web www.paypal.com.my
2) Korang tekan butang Sign Up Now..


3) Pastu, korang diberi pilihan untuk pilih jenis akaun... Aku pilih personal je... Pastu, korang tekan butang Get Started ..


4) Dah tekan? Pastu isi semua maklumat yang diperlukan...dah isi semua,tekan Agree and Create Account ..


5) Seterusnya klik pada " Go to My Account " seperti yang ditunjukkan di bawah :


> Dah pun siap ! akaun korang... senang je kan...kalau korang nak tahu lebih lanjut,boleh rujuk http://www.paymalaysia.com/panduan-paypal-malaysia/paypal_registration_tutorial.htm


Cara buat duit paling mudah <<-- ( klik sini )