Shila Amzah Serah Jodoh Kepada Allah

shila hamzah,gambar shila hamzah

27 Feb – Selepas kemulut cinta dengan Sharnaaz Ahmad, penyanyi popular Shila Amzah telah mengambil keputusan untuk enggan dirisik oleh mana-mana lelaki buat masa ini. Sebaliknya, beliau hanya menyerahkan soal jodoh kepada Allah S.W.T.

"Setakat ini saya tidak akan benarkan diri saya dirisik. Bagi saya, jodoh, pertemuan, ajal, maut biarlah Tuhan yang menentukan. Kita tidak mengetahui jodoh kita. Andai yang bercerai pun boleh rujuk semula."

"Apa yang pasti, saya mahu memandang ke depan. Dugaan yang Allah beri nampaknya sama besar dengan rezeki yang dikurniakan. Saya perlu lebih realistik, malah kini sudah nampak hikmahnya," ujarnya kepada Berita Harian.

Sementara itu, Shila yang ditanya sama ada lagu terbarunya 'Masih Cinta dan Cinta Hati' ditujukan kepada Sharnaaz enggan mengulas lanjut mengenai hal itu.

"Saya tak nak komen hal itu. Sekarang, saya mahu tumpukan perhatian kepada pembikinan dua album iaitu album Melayu dan Mandarin dalam tahun ini. Yang pasti, dua dendangan berkenaan dimuatkan dalam album itu yang dijangka akan diriliskan pada Mei ini."

Dalam perkembangan lain, Shila bakal ke Tanah Suci, Mekah bersama keluarganya pada bulan Mac depan bagi mengerjakan ibadah Umrah.


Zain Saidin Nafi Bakal Berkahwin Julai Depan

Zain Saidin,rozita che wan,gambar zain saidin dan rozita che wan,gambar zain saidin,gambar rozita che wan

27 Feb – Terkejut dengan berita yang disiarkan semalam yang mengatakan Rozita Che Wan dan Zain Saidin bakal berkahwin pada Julai depan, pelakon Zain Saidin tampil menafikan yang mereka akan berkahwin pada Julai nanti.

"Memang kami akan berkahwin tetapi bukan bulan Julai. Insya Allah, seperti yang dirancang, kami akan bernikah pada hujung tahun ini," katanya kepada Media Hiburan.

Zain, 29, berkata, dia sendiri terkejut apabila kekasihnya, Rozita Che Wan, 42, menyatakan tarikh perkahwinan mereka pada bulan Julai.

Sementara itu, Zain memberitahu bahawa mereka akan mula membuat persiapan perkahwinan selepas Hari Raya Aidilfitri nanti.

"Buat masa sekarang, belum ada sebarang persiapan lagi kerana semua akan dibuat selepas raya nanti. Secara rasmi juga, saya belum lagi masuk merisik cuma kami sudah pernah berjumpa keluarga masing-masing. Ini kerana perbincangan baru dilakukan antara kami berdua sahaja," jelasnya yang turut memberitahu dia masih lagi menjalani kursus perkahwinan.

sumber

Wanita Tayang Tetek Setelah Putus Cinta Dengan Kekasih

Seorang wanita china sanggup tayang tetek atau lebih sopan dipanggil payudara di laman youtube setelah putus cinta dengan kekasihnya sendiri. Menurutnya, dia kecewa dengan lelaki tersebut kerana meninggalkannya kerana isu saiz payudaranya yang kecil.


Oleh itu, dia nekad membuat pembedahan payudara untuk membesarkannya. Setelah itu, dia memuat naik video payudaranya yang baru itu di youtube untuk ditonton kepada kekasihnya. Mari lihat mesej yang ingin disampaikan.



Ng ga ching, Anda lelaki murah! kamu selalu mengeluh bahawa payudaraku yang seukuran AA dan terlalu kecil! Dan kau membuang aku kerana itu?Hari ini, 3 bulan setelah putus, aku ingin menunjukkan sesuatu. Sekarang, perhatikan, saya memiliki payudara ukuran C! Jangan menyesal, dan saya yakin kau pasti menginginkan aku lagi bukan? Tapi maaf, kamu tidak punya kesempatan lagi. Aku tidak akan sudi melihat kamu lagi dan aku tidak akan PERNAH membiarkan kamu menyentuh payudara saya yang kini mempunyai ukuran C .Ng Ga Ching, kamu boleh mengatakan saya adalah seorang murahan atau apapun tapi kamu tidak boleh mengatakan bahawa payudara saya kecil lagi. Lihatlah payudara saya, Kini lebih besar!

Bahaya Pakai Coli Dan Seluar Dalam Ketika Tidur

bra seksi,seluar dalam,awek seksi,seks,coli seksi,seksi

Bahaya Pakai Coli Dan Seluar Dalam Ketika Tidur. Rata-rata wanita dan lelaki di Malaysia langsung tidak mengambil berat tentang hal ini. Bagi wanita, sebaiknya tidak menggunakan bra saat tidur.

Penyelidik Sydney Singer menasihatkan wanita yang ingin menghindari kanser payudara harus memakai bra dalam waktu sesingkat mungkin dan sebaiknya kurang dari 12 jam sehari.

Dan ketika tidur yang biasanya antara 6-8 jam itu, sila hindari dari memakai bra, ia sangat bahaya untuk wanita kerana ia boleh menyebabkan kanser payudara.

“Waktu yang paling tepat untuk merehatkan payudara adalah tanpa memakai bra ketika tidur. Jangan tidur dengan bra,” kata Sydney Singer, seperti yang tersiar dalam chetday pada 9/3/2011.

Menurut Sydney Singer, menggunakan bra terlalu lama dapat meningkatkan suhu jaringan payudara dan wanita yang memakai bra memiliki kadar hormon prolaktin (hormon yang berfungsi merangsang kelenjar air susu) yang lebih tinggi. Kedua hal ini dapat mempengaruhi pembentukan kanser payudara.

Selain itu, terlalu kerap menggunakan bra atau menggunakan bra terlalu ketat juga membahayakan kesihatan kerana boleh membatasi aliran darah ke payudara.

Bagi lelaki, mengikut Grismaijer, sebaiknya gunakan seluar dalam yang longgar atau jangan pakai seluar dalam langsung ketika tidur. Ini untuk memberi kesempatan bagi testis (buah zakar) menurunkan suhunya dan menjaga kualiti sperma agar tetap baik.

Mengikut kajian itu, alat reproduksi lelaki berada di luar tubuh dan dengan itu ia sangat dipengaruhi oleh keadaan di sekitar dan pakaian yang digunakan seseorang.

Jika lelaki menggunakan seluar ketat atau seluar dalam terlalu lama akan menyebabkan suhu di sekitar alat reproduksinya meningkat dan tentunya akan mempengaruhi produksi sperma yang boleh menyebabkan lelaki itu mandul.

Segmen Follow Kaw ! Kaw ! By HOT MASA KINI


Assalamualaikum & salam 1 blogger..

Kepada rakan-rakan blogger yang mahu tambah jumlah followers serta tingkatkan trafik blog,boleh join segmen ini.Aku punya followers pun tak lah banyak sangat,itu yang buat segmen ni di samping dapat tambah kenalan baru.

Syarat-syarat very simple :

Follow Blog HOT MASA KINI

Buat entri bertajuk"Segmen Follow Kaw ! Kaw ! By HOT MASA KINI"

Copy banner di atas dalam entri korang

Lau dah siap,tinggalkan link entri korang tu di ruang komen aku


Untuk lebih ummpph !! blogwalking dan follow rakan-rakan yang lain.Semoga sama-sama dapat tambahkan followers dan tingkatkan trafik blog masing2..mana taw sekali refresh,bertambah 2-3k followers.haha

Selamat Join Semua !!

Kisah Benar Bumi Sepanyol : Cacing 19 cm Dalam Kelopak Mata

Cacing 19cm masih hidup...bergerak2 dalam kelopak mata,bumi spanyol...kisah benar 23 january lepas.....

Cacing 19cm masih hidup...bergerak2 dalam kelopak mata,bumi spanyol...kisah benar 23 january lepas.....



IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013


Hadiah2 disponsor oleh :


Adakah anda teruja tengok hadiah2 oleh sponsor GA ini ??? Anda berminat nak join ??
Just klik banner di atas & ikut syarat2 yang very simple !


Segmen Jom Follow By HOT MASA KINI


Assalamualaikum & salam 1 blogger..

Kepada rakan-rakan blogger yang mahu tambah jumlah followers serta tingkatkan trafik blog,boleh join segmen ini.Aku punya followers pun tak lah banyak sangat,itu yang buat segmen ni di samping dapat tambah kenalan baru.

Syarat-syarat very simple  :

Follow Blog HOT MASA KINI

Buat entri bertajuk"Segmen Jom Follow By HOT MASA KINI"

Copy banner di atas dalam entri korang

Lau dah siap,tinggalkan link entri korang tu di ruang komen aku


Untuk lebih ummpph !! blogwalking dan follow rakan-rakan yang lain.Semoga sama-sama dapat tambahkan followers dan tingkatkan trafik blog masing2..mana taw sekali refresh,bertambah 2-3k followers.haha

Selamat Join Semua !!