Tips Berkesan Besarkan Payudara

tetek,buah dada,awek melayu,payudara,tetek awek,puting tetek,buah dada mantap,tetek besar,awek seksi,gambar tetek,gambar buah dada

Pada masa kini pelbagai cara digunakan untuk membesarkan payudara bagi wanita yang memiliki payudara bersaiz kecil.Mungkin dengan tips ini dapat membantu wanita di luar sana yang bermasalah,sangat mudah dan pastinya dijamin berkesan.


Semoga berjaya !


Ukiran Kreatif Tembikai

Siapa sangka,buah tembikai menjadi satu bahan seni dengan sentuhan ukiran kreatif dari pengukirnya.Kalau dilihat macam tak percaya,tetapi segalanya mungkin terjadi di abad ini..semestinya hot ! masa kini..

buah tembikai,gambar pelik,gambar lucu,ukiran kreatif,ukiran buah tembikai

buah tembikai,gambar pelik,gambar lucu,ukiran kreatif,ukiran buah tembikai

buah tembikai,gambar pelik,gambar lucu,ukiran kreatif,ukiran buah tembikai

buah tembikai,gambar pelik,gambar lucu,ukiran kreatif,ukiran buah tembikai

buah tembikai,gambar pelik,gambar lucu,ukiran kreatif,ukiran buah tembikai

buah tembikai,gambar pelik,gambar lucu,ukiran kreatif,ukiran buah tembikai

buah tembikai,gambar pelik,gambar lucu,ukiran kreatif,ukiran buah tembikai

buah tembikai,gambar pelik,gambar lucu,ukiran kreatif,ukiran buah tembikai


Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz

NAMA PENUH : Zuliana Ab Aziz
TARIKH LAHIR : 18 Februari 1983
KELUARGA : Bongsu daripada lima beradik
DARAH CAMPURAN : Mamak dan Bugis (ayah), Cina dan Belanda (ibu)
PENDIDIKAN : Diploma Kesetiausahaan, Kolej Stamford

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz

Himpunan Koleksi Gambar Jue Aziz,jue aziz,gambar jue aziz


Segmen Suka Follow 2013 By HOT MASA KINI

Segmen Suka Follow 2013 By HOT MASA KINI

Assalamualaikum & salam 1 blogger..

Kepada rakan-rakan blogger yang mahu tambah jumlah followers serta tingkatkan trafik blog,boleh join segmen ini.Aku punya followers pun tak lah banyak sangat,itu yang buat segmen ni di samping dapat tambah kenalan baru.

Syarat-syarat very simple weihh :

  Follow Blog HOT MASA KINI

  Buat entri bertajuk"Segmen Suka Follow 2013 By HOT MASA KINI"

  Copy banner di atas dalam entri korang

  Lau dah siap,tinggalkan link entri korang tu di ruang komen aku


Untuk lebih ummpph !! blogwalking dan follow rakan-rakan yang lain.Semoga sama-sama dapat tambahkan followers dan tingkatkan trafik blog masing2..mana taw sekali refresh,bertambah 2-3k followers.haha

Selamat Join Semua !!


Rozita Che Wan Enggan Komen Isu Kahwin

rozita che wan,zain saidin,rozita che wan dan zain saidin,rozita,zain

22 Jan – Aktres drama "Miss Octopus", Rozita Che Wan atau lebih mesra dipanggil Che Ta enggan memberi kenyataan lanjut selepas Zain Saidin menyatakan hasrat untuk mengahwininya tahun ini.

"Itu kenyataan daripada Zain, saya tak nak komen apa-apa kerana bimbang apa yang saya katakan nanti akan buat dia kecil hati. Saya jadi serba salah dan pada masa yang sama kasihankan Zain," jelas Che Ta seperti dipetik dari Harian Metro.

Sebelum ini, peneraju utama drama "Oh My English" ini memberitahu sedia menamatkan zaman bujangnya penghujung tahun ini bersama Che Ta jika rezeki dan jodoh berpihak kepada mereka.

Walaubagaimanapun aktres kelahiran Alor Star, Kedah ini memberitahu, mengikut pemahamannya ia bukanlah dalam tempoh terdekat ini.

rozita che wan,zain saidin,rozita che wan dan zain saidin,rozita,zain

"Jawapan Zain itu diputar belit, membuatkan saya jadi pening kepala. Hubungan kami memang rapat dan dia seoranglah saya sedang berkawan sekarang, tetapi saya belum bersedia untuk berkahwin lagi.

"Sudah 10 tahun saya hidup solo dan terbiasa hidup sendiri. Anak-anak pun sudah besar. Saya bahagia dengan kehidupan saya sekarang. Saya bimbang bila berkahwin nanti, saya tidak dapat memikul tanggungjawab dan tidak dapat memberi komitmen sepenuhnya kepada rumah tangga.


"Zain memang menunggu detik itu, tetapi saya pula 50 - 50, ada pun tak apa, tak ada pun tak apa. Sebab itu apabila orang soal tentang nikah kahwin ini, saya hanya tersenyum sahaja," ujarnya.

Che Ta, 42, dan Zain, 29, dikatakan mula rapat selepas membintangi drama "Anissa" sebelum ini.

Terdahulu ibu tunggal kepada dua orang anak lelaki ini pernah dikaitkan dengan juara "Akademi Fantasia" musim kelapan, Shahir, aktor Beego dan beberapa orang ahli perniagaan.

Kepala Tersangkut Pada Bangku Sekolah

Macam2 la budak zaman sekarang ni..yang aku peliknya macam mana leh tersangkut kepala dia kat celah tu,meh kita sama2 fikirkan :-)

sekolah,kes ngeri,pelik tapi benar,gambar pelik

sekolah,kes ngeri,pelik tapi benar,gambar pelik

sekolah,kes ngeri,pelik tapi benar,gambar pelik

sekolah,kes ngeri,pelik tapi benar,gambar pelik

sekolah,kes ngeri,pelik tapi benar,gambar pelik

AWASI ANAK-ANAK ANDA !


Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~



Jumlah follower terkini: 631

Hai semua..rugi wa ckp ngan lu lau xjoin segmen ni..die punya hadiah GEMPAK gilerrr lahh..lumayan,berbaloi sangat-sangat..syarat2 pon bukan susah mne,xde nye ssah mcm fear factor tu..kahakah..celah gigi je syarat2 die..sambil2 korg join segmen ni,selongkar ckit blog Kasih Lestari Abadi ni..mantappp n korg nilai sendiri la entri2 die..(bodek ckit..hihihi)..ikhlas laaaa..gurau je :-)

Tempoh Segmen:
12.01 pagi 23 Januari 2013 hingga 12.00 malam 9 Februari 2013

Hadiah
Pertama :
Buku Nota (Handmade by Felt Craft Lestari berharga RM20) + Topup RM10
Kedua :
Topup RM10

Just klik sini untuk join !


Siapa Kenal Reff Kena Cekik ini ?

reff kena cekik,cekik,kejam,bola,bola malaysia

Woooo...uhuk2 !! lepaskan aku baii !!

Peniaga Meludah Dalam Air Soya Dan Dijual Kepada Pelanggan


Gempar! video peniaga soya yang dikatakan meludah ke dalam setiap bungkusan air soya yang dijualnya. Lokasi perniagaan beliau mengikut apa yang diberitahu dalam video ini, di sekitar Bangi, berdekatan dengan Maybank, Bangi, berhadapan dengan stesen minyak Shell. Dan yang pasti tepi jalanraya.




Budak Perang Dingin

budak perang dingin,cold war kids,perang,budak

Ni lah kes kalau dah berulang-ulang kali dengar lagu sama. Mula-mula dengar, tak rasa pun best gila. Empat lima bulan yang lalu aku rasa biasa saja. Tapi, bila dah asyik dengar, aku terpaksa bersetuju untuk mengaku, Hung Me Up To Dry, We Used To Vacation, Passing The Hat, Saint John adalah antara 13 tracks yang tak reti-reti nak keluar dari terus berputar di otak aku.

Robbers & Cowards menawarkan seleksi muzik indie yang baru, ada distortion, sedikit blues dan vocal menarik Nathan Willets, yang kadang-kadang sedikit berbau Muse dan white R&B. Hehe..

Cold War Kids, band asal Amerika berkongsi cerita, pendapat dan tangga nada yang nakal lewat album pertama mereka. Bermula dengan cemerlang dan aku dah tak sabar menantikan 'perang dingin' selanjutnya!


Kanak-Kanak Ini Bekerja Demi Sesuap Nasi


Ape la nak jadi ngn kita ni kan...

- pegi kedai order makan, makanan yg diorder tak sedap terus komplen tak sedap...ade sesetengah org tu, tanpa fikir panjang terus maki hamun...

- tak pernah berpada2 dlm berbelanja sehinggakan berlakunye pembaziran...

- manjakan anak dgn kemewahan, sehinggakan anak2 pun menjadi seorang yg tidak menghargai dgn ape yg ada..

- hidup kite ni tidak pernah lepas dr merungut, merungut n merungut....

perhatikan gambar ini, apakah perasaan kita apabila melihat jauh ke dalam matanya itu... apakah kite tidak belajar sesuatu darinya????

BERSYUKUR dgn ape yg ada....... itulah pelajaran yg kite dpt daripada budak kecil ini.... sedarlah wahai diri ku, BERSYUKURLAH dgn ape yg kamu ade skarang, kamu sedih dgn sedikit yg kamu dapat... tp ramai di luar sane langsung tidak dapat ape yg sedikit kite dapat.... tp mereka tetap bersyukur...


Segmen : + Follower 2013

Klik banner kt ats lau nk join !


Im newbie :-)


Segmen : Jadikan Follower Overload


Klik banner untuk join !

Segmen : Tambah Follower sambil berkenal-kenalan.


Klik banner di atas untuk join !



NT | Mini GA Topup RM30


Klik banner untuk join !

1. Buat entry tajuk NT | Mini GA Topup RM30*sertakan banner di atas


3. Sertakan syarat GA dalam entry anda

4. Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu

5. Tinggal link di ruang komen

6. Pemenang akan dinilai berdasarkan Random.org

7. Tarikh tutup : 25 Februari 2013



Listen,Listen,Listen... Versi London

Listen

Listen,listen,listen,listen,listen,listen,listen.......



Kepala Kucing Dipenggal Secara Zalim

Memang sangat zalim apabila lelaki ni sanggup memenggal kepala seekor kucing secara zalim. Sekarang ini, kes kezaliman terhadap kucing memang banyak berlaku menandakan manusia sudah hilang sifat keperimanusiaan.

kucing,cerita kucing,gambar kucing

kucing,cerita kucing,gambar kucing

Ini Lagi Menarik : Kucing Paling Sopan


Pengertian Onani (Masturbation) Dan Keburukannya

onani,gambar onani,Masturbation,bahaya onani,keburukan onani,melancap,lancap.seks onani,lelaki onani,onani lelaki,masturbasi

Onani atau dalam bahasa yang lebih popular disebut juga masturbasi merupakan suatu stimulasi seksual pada alat kelamin seseorang, baik secara manual, dengan alat, pasangan. dan sebagainya.Bertujuan untuk mencapai orgasme (suatu kepuasan seksual dengan keluarnya sperma atau air mani).

Berikut adalah beberapa keburukan onani:

*Secara amnya, onani boleh menyebabkan mati pucuk. Disebabkan urat-urat pada zakar telah diurut   menggunakan tangan secara kasar.

*Onani menyebabkan kemandulan. Pengeluaran air mani yang terlalu kerap menyebabkan penghasilan sperma yang sedikit kelak.

*Melemahkan mental dan fizikal .

*Zakar juga boleh mengecut dan mengecil

*Akhir sekali, onani juga boleh melemahkan zakar si pengamal onani.

Kisah OnaniSuami Gemar Beronani Sehingga Klimaks