Pembunuh Datuk Sosilawati Digantung Sampai Mati

kes pembunuhan Datuk Sosilawati Lawiya

TIGA tertuduh kes pembunuhan Datuk Sosilawati Lawiya, R Matan (kiri), T Thilaiyalagan (dua kiri) dan bekas peguam N Pathmanabhan (kanan) diiringi anggota polis selepas mahkamah memutuskan menjatuhkan hukuman gantung sampai mati, bagi kesalahan melupuskan mayat jutawan kosmetik Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga individu lain, di Mahkamah Tinggi Shah Alam.

kes pembunuhan Datuk Sosilawati Lawiya

ANAK pengusaha Kosmetik Datuk Sosilawati Lawiya, Erni Dekritawati Yuliana Bukhairi dikerumuni wartawan selepas mahkamah memutuskan menjatuhkan hukuman gantung sampai mati, empat individu bagi kesalahan melupuskan mayat jutawan kosmetik Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga individu lain, di Mahkamah Tinggi Shah Alam.

kes pembunuhan Datuk Sosilawati Lawiya

PEKERJA memunggah ratusan fail dari pejabat peguam untuk dimasukkan ke dalam lori, sambil diawasi pegawai penyiasat di pejabatnya di Jalan Alam Shah berhadapan IPD Kuala Langat. Peguam yang juga suspek utama pembunuhan Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga individu lain dekat Ladang Gadong, Tanjung Sepat, ditahan semula dipercayai untuk memohon pada mahkamah lanjutan tempoh tahanan reman bagi membantu siasatan kes kehilangan seorang kontraktor, Mohd Syafiq Abdullah, 37, yang dilapor hilang bersama rakan niaganya, April lalu.

kes pembunuhan Datuk Sosilawati Lawiya

ANGGOTA PDRM dari Unit Gerakan Marin menemui pisau ketika membuat operasi menyelam bagi mencari senjata dan barangan milik mangsa di tebing sungai Kanchong Laut, Kampung Endah.


No comments:

Post a Comment