Buat Duit Dengan Hanya Klik

Bagi mereka yang masih baru menceburkan diri dalam bidang perniagaan internet ini, anda pasti tercari-cari bisnes online apakah yang sesuai untuk diri anda. Ada banyak cara pendapatan online yang kita boleh cuba, ada yang senang dan ada yang susah. Tetapi untuk permulaan pada kita yang masih newbie memang banyak benda kena belajar.

Misi utama mestilah nak buat duit, tapi kadang-kadang usaha bagai nak rak tapi duit masih tak masyuk lagi. Percayalah, saya pernah melaluinya..Sampai tahap nak give up..

Tapi kat sini berita baiknya saya akan berkongsi satu cara bagaimana anda boleh terus menjana pendapat sampingan serta merta. Dalam dunia online buat duit cara ini dipanggil PTC iaitu Pay To Click. Anda akan dibayar setiap kali anda klik iklan.

Yang Bestnya Tentang PTC ini adalah :

> Anda akan dibayar dalam nilai matawang USD.
> Boleh terus bermula tanpa modal.
> Masa bekerja hanya 10 minit setiap hari.
> Senang dan mudah hanya klik iklan jer.

Jika anda buat carian di Google, program PTC bersepah dan anda jangan tak tahu ada yang PTC scam. Jadi kat sini saya akan kongsikan PTC yang betul sahaja. Neobux adalah program PTC yang paling lama dan terbukti kesahihannya. Company ini sudah bermula sejak 2008 lagi dan sehingga kini masih membayar.



Neobux mampu berikan pulangan yang lumayan jika anda sabar dan tahu teknik yang betul. Perlu diingatkan PTC adalah bukan skim cepat kaya, MLM dan seumpamanya. Untuk bermula anda hanya perlukan ;

> Komputer dan internet sahaja.


Potensi Pendapatan Dari Neobux :


Setiap satu klik iklan yang di klik akan dibayar dari $0.001 ke $0.020 bergantung pada jenis iklan dan akaun level anda. Anda akan bermula dari akaun Standart dan pendapatan akan berganda jika anda menaiktaraf ke akaun golden serta seterusnya Ultime. Percuma untuk akaun Standart, sekiranya ingin menaik taraf akaun (Upgred) anda perlukan sedikit modal pelaburan.

Jadual Dibawah menerangkan tentang pembayaran mengikut akaun dan jenis iklan ;



Bagaimana Nak Mendaftar??


Saya cadangkan anda terus bermula sekarang. Lagi cepat anda bermula maka lebih cepatlah dapat duit. Masa adalah kritikal dalam buat duit dengan PTC ini. Kuncinya kena bersabar sikit untuk berjaya. Tanpa membuang masa, seterusnya ikuti langkah mudah dibawah untuk mendaftar secara percuma.
Saya akan terangkan langkah demi langkah, untuk bermula anda hanya perlukan ;

> Laptop/PC
> Internet
> Ada akaun Pay Pal

Langkah 1

Untuk Register Neobux anda kena ada akaun Pay Pal. Kita akan dibayar (cashout) melalui Pay Pal. Jika tak tahu macam mana nak buat akaun Pay Pal, boleh klik sini -->> cara buka akaun Pay Pal

Langkah 2

Bila sudah ada akaun Pay Pal, boleh terus sign up Neobux ;

Klik Daftar Sekarang,




Pastikan anda menggunakan email yang sah dan sama dengan email Pay Pal anda. Isi semua maklumat dengan lengkap dan betul. Ini bagi mengelak dari mengalami masalah masa nak cashout duit nanti.






Langkah 3 

Selesai Pendaftaran anda sudah boleh bermula dengan klik iklan yang berwarna oren (wajib), hijau dan puple.






Tahniah ! jika anda sudah mula klik-klik iklan dapat duit.


Cara buka akaun Pay Pal <<--- ( klik sini )


38 comments:

  1. Assalamualaikum..... dr ohsemtv:

    sudah lama x main neobux nie... bile tgk... tringat masa dulu.. dok klik2 je...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. mesti la untung sebab xkuar modal satu sen pun..keje pun senang jer..buat duit online paling senang dalam dunia..semua bisnes guna modal kan..yang ni xperlu modal..risiko zero :-)

      Delete
    2. Mcm mna nak klik2...
      Blh sjarkan tak.. dah cuba tp x tau cara..
      Acount dah ada..

      Delete
  3. Replies
    1. senang je buka akaun pay pal,xsampai 3 minit je..rujuk sini camne nak buka akaun pay pal > http://hotmasakini.blogspot.com/2013/04/cara-nak-buat-akaun-pay-pal.html

      Delete
  4. nice info. first time baca mengenai neobux. selama ni tak pernah tahu pon.

    ReplyDelete
  5. perlu sekali klik atau banyak2 kali klik iklan yang sama lagi dapat duit?

    ReplyDelete
  6. Reg utk neobox ni berapa bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ada apa2 phone no utk kontact x? nak tau betul2 ni , tq

      Delete
    2. salam ada apa2 phone no utk kontact x? nak tau betul2 ni , tq

      Delete
  7. pasal klik tue masih blur lg.. boleh terang lebih detail x?terima kasih kongsi ilmu..

    ReplyDelete
  8. BERMINAT JOIN D2R...
    konsep perniagaan D2R ini adalah PERKONGSIAN, company
    register dengan SSM yang di tawarkan adalah perkhimatan.

    Ruang iklan dan platfrom yang kami jual (beli pakej semasa pendaftaran)... itulah produk kami, kami menjual sistem bukan menjual barang krn kami syarikat perkhidmatan secara online bukan jual barang2.

    terdapat 3 pakej:

    # pakej GOLD : 1 lot - modal RM50 ~ bonus pool RM186
    # pakej DIAMOND : 3 lot - modal RM150 ~ bonus pool RM558
    # pakej PLATINUM : 7 lot - modal RM350 ~ bonus pool RM1,302

    ada 2 plihan bila join:
    1: join dan x nak buat apa2>>

    -bila anda join pakej rm50= beli 1 lot iklan........sekiranya anda x nak buat apa pun still dapt bonus
    bonus ni dipanggil bonus pool/ bonus goyang kaki..... x perlu buat apa pun juz tunggu hasilnya... compny akan bg bonus tu sebanyak rm186 secara cikit2 slps temph 3 bulan...klau berpuas hati blh reentry lagi.
    ala mcm asb tapi berbaloi jika dibandingkan dgn tunggu bonus ASB. Bonus ASB kalau setakat simpan RM50 setahun myb jadi RM55+ jer... berbeza dgn bonus pool D2R.. walau modal sikit tapi dpt pulangan 3kali ganda cuma kena sabar
    .
    2: nak income yg cepat>>

    JIKA ANDA DAH TAK SABAR UTK TUNGGU PULANGAN.. ini cara UTK JANA INCOME DGN LEBIH CEPAT & LUMAYAN,,..
    . * taja / ajak rakan2 kita join... bila ada rakan kita yg join, 1/2 dr duit pembelian pakej akan dimasukkn ke dlm akaun ewallet kita..
    .
    ~juz copy iklan/testimoni d2r ,paste di wall n edit cikit2 n pos...tu je...
    sekiranya de yg minat n join pakej rm50...company akn bg separuh dr duit tu sbgai insentif utk kita...sbb wat keje utk cmpany. + bonus reseller + modal + bonus pool... nie atas usaha sendiri klau rajin incme lbh cikit.... sama seperti yg saya wat skarg...
    cth:
    = tajaan kita beli pakej GOLD (RM50) , kita dpt RM25.
    = tajaan kita beli pakej DIAMOND (RM150) , kita dpt RM75..
    = tajaan kita beli pakej PLATINUM (RM350) , kita dapat RM175..

    JGN SALAH FAHAM YE d2r ni syrk pengiklanan bkn sistm piramid
    d2r ni perkongsian,xde istilah menguntungkan org atasan
    sapa2 je join DIA BUAT DIA DAPAT

    boleh daftar sini...

    www.dare2rich.co/aizat95

    ReplyDelete
  9. dekat neobox webpage>>>kenapa asyik kata saya punya jam computer salah...

    ReplyDelete
  10. Klu pkai intrnt kt hdphne blh x join neobox ni...

    ReplyDelete
  11. Pernah buat dulu, tapi sekarang account suspended sebab lama x log in sebab busy, neobux ni antara yang legit dan boleh dipercayai. Sekarang klik kat website lain sebab jangka masa untuk dia suspend account kalau tak aktif 3 bulan. Boleh try, sama dengan neobux ,
    http://adf.ly/pusXg

    ReplyDelete
  12. hai,macam mana nak buka akaun paypal yang sekarang ni,tutorial yang ada tu lama punya,skarang cuma ada 2 kind je.mana 1 yang nak di pilih. akaun Buy with PayPal or Receive payments with PayPal.mana 1 ya klu nak join neobux awak ni.kalau buka akau Receive payments with PayPal tapi bisnes name and url bisnes name letak apa.tq

    ReplyDelete
  13. Nk dpt income percuma tnpa modal?klik link dbwh
    http://peruserpaid.com/?ref=4307
    Anda akn dpt us$25 dgn hnya sgn up shj.. 100% free

    ReplyDelete
  14. http://peruserpaid.com/?ref=5766
    bole cube. tak rugi ape pun. tiada modal.

    ReplyDelete
  15. http://peruserpaid.com/?ref=29636

    ReplyDelete
  16. http://peruserpaid.com/?ref=37118

    ReplyDelete
  17. Tiada modal diperlukan,hanya klik pada link di bawah anda akan dapat income
    http://peruserpaid.com/?ref=106784

    ReplyDelete
  18. Saya dah try dah Peruserpaid..Teknologi dari Japan....dah dpt dah pun min usd500..so excited la nie nak keluarkan..usd tu, kalo convert ke rm dah brape kan..tpi bila nak keluarkan je dia srh kita isikan mcm2 survey smpai korang jadi bosan..padahal kat laman diorg bgthu kalo dah dpt usd500 blh keluarkan serta merta..nampak benor la penipunyer..so jgn buang masa korang dgn peruserpaid nie..pnt je cri click tpi hampas pun xde..hu3..tpi kalo korang2 semua mmg berminat nak cari duit secara online tanpa keluar modal 1 sen pun blh cuba dkt laman nie yg terbukti berkesan dan mmg akan di byr..

    Paidverts..click iklan blh dpt duit dan diorg byr pakai usd..xpayah cari org yg klik..kita je yg perlu klik..lgi rjin korang klik lgi byk dpt..jemputlah daftar kat link nie

    https://www.paidverts.com/ref/harris81


    sape2 yg minat main game..blh klik kat sini

    http://www.marketglory.com/strategygame/harris81

    sambil main game sambil buat duit..yg nie diorg bayar pakai euro..

    Dibayar dengan menggunakan paypal...jadi belajarlah guna Paypal...buat akaun Paypal free je.

    jadi cubalah yg mane berkenan di hati..laman2 nie selamat dan blh di percayai..selamat berjaya

    ReplyDelete
  19. ijin share
    Waktunya berburu dollar pakai android, sehari $2
    Cari aplikasi WHAFF di playstore -> download -> register -> masukan kode AE39968, otomatis dapat bonus $0,3

    ReplyDelete
  20. Berburu dollar cukup dengan klik aja, memang mudah kalo seperti itu.
    Thanks For Your Information. Pendaftaran Lowongan Kerja Online Freelance

    ReplyDelete
  21. Saya ada join satu PTC ni. Memang berbaloi sangat2 sebab nilai iklan semakin bertambah. Iklan yang diperoleh boleh mencapai sehingga $200USD per iklan. Memerlukan kesabaran dan kesungguhan kerana iklan bermula dengan kecil. Wow...anda boleh juga join di sini,

    http://goo.gl/NdJMpv

    ReplyDelete
  22. Saya ada join satu PTC ni. Memang berbaloi sangat2 sebab nilai iklan semakin bertambah. Iklan yang diperoleh boleh mencapai sehingga $200USD per iklan. Memerlukan kesabaran dan kesungguhan kerana iklan bermula dengan kecil. Wow...anda boleh juga join di sini,

    http://goo.gl/NdJMpv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat juga nak join email khrlfauzi@yahoo.com FAUZI

      Delete
  23. try la ojooo wad.... kot bleh buat duit
    https://wad.ojooo.com/register.php?ref=helangbiru

    ReplyDelete
  24. Saya nak tnya untuk akaun PayPal tuh kan , status unverified??nak bagi verified mcm mna ya??maaf sbb mmng xthu apa2 pasal PayPal ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kalau tiap2 bulan x dapat ringgit malaysia rm2000 x payah verified , hanya masukkan maklumat bank anda je

      Delete
    2. kalau nak verity mesti ada kad kredit atau kad debit

      Delete
    3. kalau nak verity mesti ada kad kredit atau kad debit

      Delete
    4. tu kalau tiap2 bulan x dapat ringgit malaysia rm2000 x payah verified , hanya masukkan maklumat bank anda je

      Delete
  25. salam , admin ada no kontact x? nak faham betul2 ni hello , tq tq

    ReplyDelete
  26. salam , admin ada no kontact x? nak faham betul2 ni hello , tq tq

    ReplyDelete
  27. Nak income samping... boleh join saya di -

    https://wadiahtrading.com//index.php?refer=tradeduit

    Duduk diam dapat duit..
    Ada apa apa pertanyaan boleh hubungi saya di 013-9480739

    harris

    ReplyDelete