My First Giveaway by Echa


Assalamualaikum & salam 1 blogger...

Sambil2 duk update blog tadi,dapat 1 jemputan dari Cik Echa ni, untuk join 1st GA die..bukan senang orang nak mai jemput kita ni..lagi2 aku bkn followers die pon..btw tq kepada Cik Echa atas jemputan.

Korang kena turut sama join GA ni..sebab apa?? 

1- Syarat-syarat senang gilerr

2- Ada hadiah,suprise lak tu..mesti lumayan ni :-) 

"Echa akan pilih seorang sahaja pemenang yang bertuah. Kalau ada rezeki lebih, pemenang mungkin akan bertambah. Hadiahnya?? rahsia..baru la surprise"

3- Sambil2 korang join GA ni,korang leh bershopping kat De Lavenda Shop, macam2 ada.

So apa tunggu lagi,jom join GA ni..Klik banner kat atas untuk join !



7 comments:

  1. join GA sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/my-first-giveaway-by-echa.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab join

    Good Luck =)

    ReplyDelete
  3. terbang dari GA yang sama..gud luck..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/my-first-giveaway-by-echa.html

    ReplyDelete
  4. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

    Hai. Dari GA yang sama. ^^

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

    ReplyDelete
  6. dr segmen yang sama. sudilah follow saya balik ;)

    http://memburucintamu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  7. Hi. jom join GA AVON ni. Hadiah best!! http://avononlinemalaysia.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html.
    Sorry x jumpe shoutbox

    ReplyDelete