Mega Exclusive Giveaway


Hai semua..rugi wa ckp ngan lu lau xjoin GA ni..die punya hadiah GEMPAK gilerrr lahh..lumayan,berbaloi sangat-sangat..syarat2 pon bukan susah mne,xde nye ssah mcm fear factor tu..kahakah..celah gigi je syarat2 die..sambil2 korg join GA ni,selongkar ckit blog si nana comot ni..umo baru 18tahun,mantappp n korg nilai sendiri la entri2 die..(bodek ckit..hihihi)..ikhlas laaaa..gurau je :-)

jangan lupa juga untuk like Ridoma Blogger, ridoma timeline-inspirasi santai & seronok :-)


amacam ?? minat nk join sama ?? klik banner kt atas untuk join !!

9 comments:

  1. please tengok balik entry ga di blog sy,,kerana ade beberapa perubahan..hantar link ga ke komen box amira yew..

    ReplyDelete
  2. good luck dear.. jom singgah blog kita n tolong kita pilih pemenang :))

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. terima kasih sudi join :)
    Pemenang Top Refferal dan Entry Kreatif akan dicari oleh Mira. Jadi, promote giveaway ini habis-habisan dan jangan lupa linkkan banner awak ke blog Mira tau ! In Shaa Allah ada rezeki awak nanti :)
    Good luck
    http://www.miramashimaaru.com/2013/01/lets-join-this-mega-exclusive-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  4. dari GA yang sama

    http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/mega-exclusive-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. dri semen yg sme :)
    http://nursyazana26.blogspot.com/2013/02/mega-exclusive-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. hye
    dtg dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/01/mega-exclusive-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. dari GA yang sama. :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/mega-exclusive-giveaway_15.html

    ReplyDelete