TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS DAN HITZ DENGAN "SIMPLE EX.LINK MANUAL SYSTEM"

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

cara tingkatkan trafik blog

Saya ingin memperkenalkan satu sistem yang sangat mudah dan berkesan secara manual iaitu "Simple Ex.Link Manual System"...sistem ini adalah satu sistem kerjasama di antara followers2..

Perkara pertama yang anda mesti buat ialah :
  • Wajib follow blog ini
  • Komen entri ini dengan nyatakan link blog korang
  • Review dan follow kesemua link2 blog yang ditinggalkan di entri ini
Bagaimana sistem ini berfungsi ?
  • Secara manual nya saya akan follow back link2 blog yang ditinggalkan di entri ini.Followers2 lain juga akan review n follow blog anda..perkara yang sama akan berulang oleh followers2 lain..tetapi anda tetap tidak akan rugi jikalau followers2 lain tidak review dan follow anda kerana saya tetap akan review dan follow anda,sekurang2nya bertambah la seorang followers anda.(itu perkara wajib saya akan lakukan,jika saya xfollow anda,anda boleh buat complaint di shoutbox saya).

* Sistem ini manual sepenuhnya,anda kena lakukan semua perkara di atas..sistem ini akan
   berkesan sepenuhnya atas kerjasama diantara kesemua followers2..INSYALLAH!


psssstt!!! ..... WAJIB FOLLOW BLOG INI
                     SUNAT KOMEN

22 comments:

  1. hurmm..Bgos gak..+_+
    visit la blog ny..
    http://aasminizari.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. http://rizqemasputih.blogspot.com/
    http://fizahfatin.blogspot.com/
    jom singgah ke dua2 blog saya.... follow me back

    ReplyDelete
  3. Dah lama kot follow (-.-)

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. jom tengok http://www.the-bloggeria.my/

    ReplyDelete
  5. salam. abg dah follow pun blog u. Kalau sudi follow aje blog abe ni...thanks a lot.

    http://jukdin.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kiter dah follow...
    hit me back ok

    http://kriszhanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hai.... hit back ya =)

    http://merahsitulip.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. nak try jugak..hit hit..zupp~

    http://buatbest.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. dah lama dah follow blog ni ;)

    http://ramakehidupan.blogspot.com/

    jom saling follow

    ReplyDelete
  10. jalan2 sini .. :)

    http://muhammadshahril97.blogspot.com
    http://coretansikidal97.blogspot.com
    http://shahrilnetwork.blogspot.com

    selamat Follow ya .. nak follow balik tinggalkan link di shout atau mana2 entry :)

    ReplyDelete
  11. dah follow blog ni,hebat trafik,,, http://aimanfirdaussblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. kawan lama :)
    http://yieweezer5915.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. my blog..done follow u
    http://hasanahzlkifli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. follow blog baru saya :) http://leeyashmines.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Bole follow blog Zhura di http://zhura-territory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Jemput la singgah http://ikmalfaiz.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. aku rabun it...http://alibdsign.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. POLLOW BACK my blog http://nazmizakaria.blogspot.com

    ReplyDelete