DEBARAN MALAM PERTAMA AKU (OH! NIKMATNYA..)

debaran malam pertama,malam pertama,rahsia malam pertama
Sejak petang suasana mendung dikampung membuatkan aku keluh kesah menanti malam hari menjelang… maklum lah pengalaman pertama aku nie yang buat aku merasa tak keruan dan penuh gairah menanti malam yang tak kunjung datang….

Aku hanya mampu tersengih sengih jer dan tersemyum kambing bile mata ibuku mengerling kearahku sambil tersenyum … dalam hati aku berkata eh orang tua nih dapat baca ke fikiran aku nie maklum lah orang dah banyak pengalaman katakan..

Malam yang ditunggu tunggu dah tiba apa lagi aku mundar mandir di hadapan bilik tidur ku.. family ku semakin heran dengan gelagat ku…Tapi aku heran mak bapak ku tak heran langsung macam dorang dah tau jer apa yang aku nak buat nih… aduhhhh…

Aku gagal mengawal nafsuku lagi tanpa memperdulikan family aku terus jer terjah masuk ke kamar tidur ku … oh alang kah bahagia nya.. malam ini aku pun terus mendapatkan sidia yang telah lama menunggu ku dengan penuh sabar…

Dengan rakusnya aku terus jer menerkam mangsaku itu… aku tak pedulikan semua lagi niatku hanya satu aku tunaikan hajat ku yang satu ini…

Dalam suasana suram di temani cahaya pelita ohh.. sungguh romantis nya… kini hanya aku dan sidia…

Tanpa banyak bicara dan rasa segan silu nya aku mulakan langkah pertama….dengan rakus nya jari jari ku yang kasar ini menyelak lapisan pertama pakaian sidia…….. oh teruja nya aku……..aku bertambah rakus bila ku lihat bulu bulu halus yang indah itu ku selak satu persatu kemudian aku semakin galak benda yang aku idam idamkan selama ini terpampang di hadapan mata…..

Aku terus menerkam , mengigit dan menjilat biji yang tersusun halus tu…… Mak ai..iiiiiiii sedap nya jerit ku….

Tiba tiba terkejut satu family yang tengah mengendap di sebalik pintu ingin melihat apa yang aku lakukan… selamba jer aku terus mengigit biji biji jagung dengan penuh gairah nya…

Sedap nya tak terhingga… inilah pertama kali aku merasa keenakan kali pertama aku dapat memakan jagung kalau tak silap kira kira umurku 6 tahun…

Sebenarnya jagung tu aku rembat, ibu baru beli dari ladang jiran aku hehehe dan aku bakar ketika semua fimily aku tak de kat umah….

itulah pengalaman pertama aku makan jagung … buat teman teman yang membaca apa yang aku tulis nie maaf ye aku gurau gurau jer saje je nak citer pengalam kecik2 yang kadang kala tu buat kita tergelak sendiri…

lau korang xpuas hati sila komen..aku pn terkena..korg mesti kna gak..kihkihkih...apa2 pon megi saya suda kambang :-)

20 comments:

  1. bagi pasangan yg melangkah ke malam pertama...tak sabar...

    ReplyDelete
  2. mase memule bace , 'gile berani dy ni wt post entry cmni'. last2 gelak sendiri. amboii kenekan org en

    ReplyDelete
  3. Kak ummu ingat cerita apa tadi,rupanya citer masa kecik2 hehehe

    ReplyDelete
  4. Good idea.ingat biji apelaaa.chet

    ReplyDelete
  5. Ah tai lu....
    Gw baca serius, lu nulisnye bcanda.
    Bangsat lu

    ReplyDelete
  6. Hak3x bes gak kalu kne kn org bru naik pelamin nnt.....

    ReplyDelete
  7. Pehhh terkne jgk aq neh....huhuu...

    ReplyDelete
  8. Alat bant u sex wanita berbagai macam bentuk manual dan getar. Alat Bantu sex wanita atau yang di kenal dengan nama DILDO tersedia lengkap disini

    alat bantu sex
    alat bantu sex wanita
    alat bantu sexualitas wanita
    alat bantu seksual wanita

    ReplyDelete
  9. Terimakasih gan artikelnya sangat membantu dan bermanfaat Menjadikan Kami Bisa Lebih Banyak Belajar Dari Blog Agen Semoga Blog ya Agan Terus maju Membantu Banyak Orang gan amien ...Ikut Numpang Link Ya Gan he he Tetap semangat !!

    INFO TOKO OBAT KUAT HERBAL & ALAT BANTU KESEHATAN PRIA WANITA
    Klinik Syifa farma On Line
    Call Center Hp : 0812 1355 3687
    ( SMS ) 24JAM : 0818 0770 1166
    Pin BlackBerry: 266 702 F6
    http://semenaxherba.com/


    ***** PEMBESAR PENIS ALAMI PERMANEN *****

    Vimax Pills Canada
    Obat Pembesar Alat Vital
    Alat Pembesar Penis Alami Permanent
    Obat Tahan lama LEVTRA BAYER GERMANY
    Obat Pria CALIS ENGLAND
    OBAT BIUS ALAMI
    OBAT TIDUR SPONTAN
    OBAT PERANGSANG OPIUM SPRAY GERMANY

    ReplyDelete