CARA HACK DAPATKAN TOPUP PERCUMA MAXIS,DIGI ATAU CELCOM

Assalamualaikum dan salam 1 blogger....

Dua hari lepas saya menerima mesej dari seorang kawan di facebook,dia yang bekerja di syarikat komunikasi dan berkelulusan dalam bidang IT,mengajar bagaimana untuk menambah nilai telefon bimbit setiap bulan secara percuma..tetapi hanya untuk pengguna talian maxis,digi & celcom sahaja..lau xpaham jugak,tgk gambar di bawah ni... Jom! sama-sama berkongsi.

maxis,digi,celcom,hotlink,pelan maxis,pelan digi,pelan celcom,pelan prabayar,prepaid,kredit,topup,reload,airtime share



Sila ikut arahan seperti yang dinyatakan di bawah sebelum anda mula:
Boleh diguna pakai untuk 012, 013, 016, pengguna 019 dan selainnya. Apa yang pasti teknik ini adalah haram.

Hanya boleh dilakukan ini setiap 12hb dan 13hb setiap bulan kerana pada hari itu pengemaskinian sistem.

** Dail "1415007" menggunakan HP anda dan tunggu selama 5 saat

** Selepas 5 saat, anda akan mendengar beberapa bunyi lucu (Seperti bunyi dari TV apabila siaran selesai)

** Setelah bunyi berhenti, segera dail 9151 diikuti dengan nombor telefon anda.

** Anda akan mendengar mesej "please insert your pin number"

** Masukkan nombor pin "0117 8545 22700 734 2345" dan tunggu untuk mesin suara mengulangi nombor pin tersebut.

** Selepas nombor pin diulang dail "0405 bagi KL, 0404 bagi Kedah 0402 Pulau Pinang, 0401 bagi Selangor, 0801 untuk Sabah dan 0802 bagi Sarawak "

** Anda akan mendengar mesej "for air time top-up press 0000" anda hanya perlu ikut arahan

** Selepas anda mengikuti arahan, bunyi bising akan kembali hadir bagi kira-kira 5 second

** Sekali berhenti bunyi, dail "445514762767" diikuti dengan "555"

** Selepas kira-kira 5 saat, dail "2020#***4451"

** Selepas anda dilakukan, masukkan nombor siri "0117 445227 1145527" dan anda akan mendengar nada dail.

** Bila nada dail berhenti, dail cepat "555000666000" anda akan mendengar " please key in your password

** Kata laluannya ialah "****2 #253 7891* 546322" anda akan dengar mesej "your password accepted" oleh itu serta merta sepantas mungkin anda perlu masukkan nombor HP anda sendiri.

** Anda akan mendengar nada dail, apabila panggilan dijawab, dail "515100763452617829" dan anda akan mendengar "re-confirm emey number".

** Apabila anda mendengar mesej itu, dail 6011556 2245334###6474**890 diikuti dengan nombor HP anda.

** Selepas beberapa ketika, anda akan mendengar mesej "your pin number is accepted". Dail "100*6*7*100#0#0#100*8*9*100". Anda perlu cepat mendail kerana nombor 100 itu adalah nilai topup anda. (boleh digantikan dengan nilai yang anda mahu). Kelambatan anda menekan nombor tersebut mungkin menyebabkan anda perlu ulang semula dari langkah pertama.

** Selepas itu anda akan mendengar "your emey number is accepted". Terus sahaja dail "0" dan anda akan mendengar "your password is accepted"

** Selepas mesej kedua selesai, segera dail nombor HP anda

**Anda akan menerima mesej

" Sila pergi ke kedai 7Eleven yang berdekatan untuk beli reload. Jangan lupa bawa duit bikin bayar ahh...hihihi!!” hehe.. semua ini hanyalah gurauan semata-mata..

"Jangan Marah taw...nanti x comey muka tu :-)"

72 comments:

  1. Replies
    1. Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
      1) Buka link ini ☞( http://mcent.com/r/DHF04E untuk register akaun mcent )
      2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
      3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
      4) Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan (biasanya 4 angka)
      5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
      6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
      7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu. Cara dapat link unik :
      1) Pilih "Jemput rakan-rakan"
      2) Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
      CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
      1) Login akaun mcent kamu
      2) Pilih"Temu Bual"
      3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
      4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
      NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞http://mcent.com/r/DHF04E

      Delete
    2. Bodoh..celaka punya org buat penat aq tulis smua step2 dy aq sumpah seluruh keturunan ko hidup susah celaka punya org puihh.....

      Delete
  2. haha..mati2 baca dr awal..igt nk follow tertipu pulak dh...

    ReplyDelete
  3. hengatkan dapat topup free malam ni

    ReplyDelete
  4. hahaha dah tahu dah. mesti pasal nk kenakan org ni.:)

    ReplyDelete
  5. apala bro...dah try nie..

    ReplyDelete
  6. Sape yg ikut cara ni mmg terbaikkk.. Akal cukup maim bijak nak menipu.

    ReplyDelete
  7. ohhh....you got me!!!!!

    ReplyDelete
  8. thankss admin, dah dpt topup rm500. Nti nak try lg buat rm1 juta, Harap2 tak kna tangkap huhu

    ReplyDelete
  9. keno nipu ! lau sruh g beli sluppy kt 7E jlow jgok

    ReplyDelete
  10. Ingatkan nak ikut tp last2 kene tipu laa pulak.. Xpe2... Sabar je lah...

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  13. aq baca pm dah rasa malaz nak buat..Poyo

    ReplyDelete
  14. org malaysiakan mudah kena tpu,,,,,,hahahahahah terbaik

    ReplyDelete
  15. Thnx admin, tpi hnye dpt rm30 je.. For limit ;-)

    ReplyDelete
  16. Thnx admin, tpi hnye dpt rm30 je.. For limit ;-)

    ReplyDelete
  17. Thnx admin, tpi hnye dpt rm30 je.. For limit ;-)

    ReplyDelete
  18. haha..saya telah kerugian 2 minit kerana membaca entri tipu nih..tipah tertipu..

    ReplyDelete
  19. CIRI-CRI HEBAT BUAT DUIT DEGAN MUDAH

    Modal Hanya SeRendah RM20.00 SAHAJA!!
    100% komisyen milik anda!!
    Web promosi percuma!!
    Tanpa melalui akaun bank admin
    Komisyen terus ke akaun bank ANDA
    Terima SMS duit dah masuk ke AKAUN!!!

    sila klik pautan dibawah

    >> http://www.rm20segera.com/?r=andymohd

    ReplyDelete
  20. кцядиg дsам =_= (- -)

    ReplyDelete
  21. aaiiii bodo teh!!!!!!!!

    ReplyDelete
  22. xperlu buat macam tu utk mendapatkan topup percuma...boleh buat dengan lbh mudah lg..keraskan batang, halakan ke lubang mak admin..tentu mak admin suka...dgn itu sbg membalas budi, mak admin akan topup la ke hp anda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yela mak admin kan pelacur paling top kat malaysia

      Delete
  23. Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
    1) Buka link ini ☞http://mcent.com/r/DHF04E
    untuk register akaun mcent
    2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
    3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
    4) Masukkan code pengesahan di ruanganyang telah disediakan (biasanya
    4 angka)
    5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
    6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
    7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang
    CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★ Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu.Cara dapat link unik :
    1. Login mcent guna browser seperti Google Chrome Android
    2. Scroll ke bahagian bawah sekali
    3. Pilih "Jemput rakan-rakan"
    4. Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
    CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
    1) Login akaun mcent kamu
    2) Pilih "Temu Bual"
    3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
    4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
    NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞http://mcent.com/r/DHF04E

    ReplyDelete
  24. Untuk benar memperkenalkan diri, saya Encik Michael Benson pemberi pinjaman swasta.
    Memberi pinjaman pada kadar faedah 3% merupakan peluang kewangan.
    Gunakan langkah pintu anda hari ini dan mendapatkan pinjaman anda dengan cepat. Terdapat begitu banyak Terdapat mencari peluang kewangan atau bantuan sekitar sudut.
    Letakkan, dan masih mereka tidak mampu untuk mendapatkan satu, tetapi di sini ia adalah.
    Pembiayaan peluang pada langkah pintu anda dan oleh itu anda tidak mampu.
    Untuk lepaskan peluang ini Perkhidmatan ini dibuat Orang perseorangan, syarikat, ahli perniagaan dan wanita, dan pinjaman. Ketersediaan sebarang jumlah pilihan anda untuk maklumat lanjut. Hubungi kami melalui e-mel: michealbensonloanagency@gmail.com.

    Pinjaman borang permohonan dan mengembalikannya.

    Nama Penuh ....................................

    Nombor telefon peribadi ............................

    Negara ...........................................

    Alamat ......................................

    Negeri ..............................

    Umur .............................................

    Anda telah digunakan sebelum atau tidak. .......................

    Status .................................

    Pinjaman adalah pinjaman yang diperlukan. .....................................

    Tempoh pinjaman .................................

    .................................... Kerjaya

    Pendapatan Bulanan .............................

    Sebagai pengiktirafan kepada butiran ini kami akan menghantar perjanjian kami dengan jadual pembayaran balik, dan jika anda bersetuju dengan Terma dan Syarat ini, anda berpeluang untuk mendapatkan pinjaman anda dalam masa 24 jam, bergantung kepada keterukan dan segera. cara anda untuk mendapatkan pinjaman.
    Saya sedang menunggu maklum balas yang cepat anda.

    Yang benar

    Micheal Benson

    ReplyDelete
  25. Untuk benar memperkenalkan diri, saya Encik Michael Benson pemberi pinjaman swasta.
    Memberi pinjaman pada kadar faedah 3% merupakan peluang kewangan.
    Gunakan langkah pintu anda hari ini dan mendapatkan pinjaman anda dengan cepat. Terdapat begitu banyak Terdapat mencari peluang kewangan atau bantuan sekitar sudut.
    Letakkan, dan masih mereka tidak mampu untuk mendapatkan satu, tetapi di sini ia adalah.
    Pembiayaan peluang pada langkah pintu anda dan oleh itu anda tidak mampu.
    Untuk lepaskan peluang ini Perkhidmatan ini dibuat Orang perseorangan, syarikat, ahli perniagaan dan wanita, dan pinjaman. Ketersediaan sebarang jumlah pilihan anda untuk maklumat lanjut. Hubungi kami melalui e-mel: michealbensonloanagency@gmail.com.

    Pinjaman borang permohonan dan mengembalikannya.

    Nama Penuh ....................................

    Nombor telefon peribadi ............................

    Negara ...........................................

    Alamat ......................................

    Negeri ..............................

    Umur .............................................

    Anda telah digunakan sebelum atau tidak. .......................

    Status .................................

    Pinjaman adalah pinjaman yang diperlukan. .....................................

    Tempoh pinjaman .................................

    .................................... Kerjaya

    Pendapatan Bulanan .............................

    Sebagai pengiktirafan kepada butiran ini kami akan menghantar perjanjian kami dengan jadual pembayaran balik, dan jika anda bersetuju dengan Terma dan Syarat ini, anda berpeluang untuk mendapatkan pinjaman anda dalam masa 24 jam, bergantung kepada keterukan dan segera. cara anda untuk mendapatkan pinjaman.
    Saya sedang menunggu maklum balas yang cepat anda.

    Yang benar

    Micheal Benson

    ReplyDelete
  26. Saya baru menemui aplikasi dipanggil mCent yang memberikan anda masa siaran mudah alih secara percuma kerana mencuba aplikasi pada telefon anda. Cubalah: http://mcent.com/app/?mcode=A3YQFB&tcx=OTHR

    ReplyDelete
  27. My friends told me that on http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! I just tried that! (ZVz2xVCLpN)

    ReplyDelete
  28. Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
    1) Buka link ini ☞( http://mcent.com/r/DHF04E untuk register akaun mcent )
    2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
    3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
    4) Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan (biasanya 4 angka)
    5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
    6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
    7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu. Cara dapat link unik :
    1) Pilih "Jemput rakan-rakan"
    2) Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
    CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
    1) Login akaun mcent kamu
    2) Pilih"Temu Bual"
    3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
    4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
    NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞http://mcent.com/r/DHF04E

    ReplyDelete
  29. Hahaha.. babi la terkena pulak aku... Ak ni ngah fokus 100%.. WawaWa..terbaikkk!!
    =__=*

    ReplyDelete
  30. Hahaha.. babi la terkena pulak aku... Ak ni ngah fokus 100%.. WawaWa..terbaikkk!!
    =__=*

    ReplyDelete
  31. Hahaha.. babi la terkena pulak aku... Ak ni ngah fokus 100%.. WawaWa..terbaikkk!!
    =__=*

    ReplyDelete
  32. blog walking topupalingmudah.blogspot.com
    dapatkan tawaran terhebat ini.

    ReplyDelete
  33. Saya baru menemui aplikasi dipanggil mCent yang memberikan anda masa siaran mudah alih secara percuma kerana mencuba aplikasi pada telefon anda. Cubalah: https://mcent.com:443/app/?mcode=P4A4KX&tcx=WAPP

    ReplyDelete
  34. Teknik SEBENAR Jana 5 Angka Seminggu
    *************************************

    Sahabat saya yang dihormati sekalian..
    Dulu saya pun tak percaya.. tapi setelah saya mencubanya sendiri..
    Terbukti berkesan! Memang SUPERB!

    ==> http://jutawanmelayu4u.blogspot.com

    Teknik SEBENAR jana 5 angka seminggu.

    ReplyDelete
  35. Internet unlimited whatapp saya 0176191859 harga cuma rm** sja...

    ReplyDelete
  36. Adakah anda memerlukan pinjaman segera?
    * Pemindahan Sangat cepat dan segera ke akaun bank anda
    * Bayaran balik bermula sembilan bulan selepas anda mendapat wang dalam anda

    akaun bank
    * Kadar faedah yang rendah sebanyak 2%
    * Bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) Tempoh
    * Terma pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan
    *. Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman,

    Anda boleh mengharapkan bahawa jawapan awal kurang daripada 24 jam dan

    pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang kita perlukan

    daripada anda.

    Hubungi syarikat pinjaman sah dan berlesen yang dibenarkan
    bahawa bantuan kewangan kepada negara-negara lain.
    Untuk maklumat lanjut dan borang permohonan pinjaman melalui Hubungi sekarang

    e-mel: trustloan87@gmail.com

    Hal terbaik,
    Mr.Anthony Dave.
    Ketua Pegawai Eksekutif (CEO)
    Amanah Pinjaman Syarikat

    ReplyDelete
  37. * Adakah anda memerlukan pinjaman segera?
    * Bayaran balik bulanan bermula dalam tempoh 8 bulan selepas anda telah mengumpul pinjaman dalam akaun bank anda.
    * Kadar faedah yang rendah 2%
    * Pembayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) tempoh.
    * Terma pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan.
    * Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman
    Anda boleh mengharapkan jawapan yang awal kurang daripada 24 jam, dan ***.
    *** Pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang kami perlukan. dari awak
      Hubungi kami sekarang Email: trustloan87@gmail.com

     
    BEST REGARD,
    Mr.Anthony Dave.
    Trust Loan Company
    Email trustloan87@gmail.com

    ReplyDelete
  38. sial .. kmi btl2 mau .. silaka btl.. brmasalah kw ni anjinh betul.. sy sumpah kw!

    ReplyDelete
  39. * Adakah anda memerlukan pinjaman segera?
    * Bayaran balik bulanan bermula dalam tempoh 8 bulan selepas anda telah mengumpul pinjaman dalam akaun bank anda.
    * Kadar faedah yang rendah 2%
    * Pembayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) tempoh.
    * Terma pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan.
    * Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman Anda boleh mengharapkan jawapan yang awal kurang daripada 24 jam, dan ***.
    *** Pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang kami perlukan. daripada anda Hubungi kami sekarang
    E-mel: trustloan87@gmail.com

     
    BEST REGARD,
    Mr.Anthony Dave.
    Trust Loan Company
    Email trustloan87@gmail.com

    ReplyDelete
  40. * Adakah anda memerlukan pinjaman segera?
    * Bayaran balik bulanan bermula dalam tempoh 8 bulan selepas anda telah mengumpul pinjaman dalam akaun bank anda.
    * Kadar faedah yang rendah 2%
    * Pembayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) tempoh.
    * Terma pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan.
    * Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman Anda boleh mengharapkan jawapan yang awal kurang daripada 24 jam, dan ***.
    *** Pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang kami perlukan. daripada anda Hubungi kami sekarang
    E-mel: trustloan87@gmail.com

     
    BEST REGARD,
    Mr.Anthony Dave.
    Trust Loan Company
    Email trustloan87@gmail.com

    ReplyDelete
  41. https://mcent.com/r/6FQIU9
    Cara Dpt Top Up Percuma Dari Aplikasi mCent.. Mula2 Klik Link Ini Untuk Download Aplikasi mCent
    Langkah2
    1st. Tkan link tu lpastu download mcent ..
    2nd. Ikut langkah2 apa mcent tu sruh ..
    3rd. Install mna2 apps .. then dpt lh skit2 duit .. try lh ����
    Note !!! Klw nk dpt duit tu kna install mna2 apps .. jgn skip klw skip mmg xda dpt .. TQ ��

    ReplyDelete
  42. kite ingatkan betul tapi burikkkkk LA kocak pergi mampus lu

    ReplyDelete
  43. kite ingatkan betul tapi burikkkkk LA kocak pergi mampus lu

    ReplyDelete
  44. Hello Tuan Dan Puan-Puan,

    Anda butuh uang pinjaman antara individu untuk menghadapi kewangan
    masalah yang akhirnya memecahkan kebuntuan didorong oleh bank, oleh
    penolakan fail mereka untuk memohon? Saya seorang pakar kewangan dapat
    membuat pinjaman dalam jumlah yang kau perlukan dan dengan keadaan yang membuat hidup
    lebih mudah. Di sini adalah tempat di mana aku boleh membantu:
    * Kewangan
    * Meminjamkan Menyewa
    * Pelaburan pinjaman
    * Auto pinjaman
    * Hutang Penyatuan
    * Garis kredit
    * Kedua janji
    * Kredit Penebusan
    * Peribadi pinjaman

    jadi, jika anda berminat untuk mendapatkan yang asli pinjaman hanya Email:
    Chrisrichardloanfirm@gmail.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  45. BE SMART AND BECOME RICH .It all depends on how fast
    you can be to get the new PROGRAMMED called the Blank ATM card that is capable of
    hacking into any ATM, anywhere in the world
    The card has the ability to withdraw up to $2,000 daily. Though is illegal,there is no risk of being caught
    ,because we have programmed this CARD in such a way that it is not traceable,it
    also has a technique that makes it impossible for the CCTVs to detect
    you..For details on how to get yours today, email the us on :
    cyberatmhackers@outlook.com

    ReplyDelete