BAGAIMANA CARA TUKAR NAMA YANG DAH LIMIT DI FACEBOOK



Klik http://on.fb.me/QfIGAr

Then, masukkan apa yang di kehendaki
Contoh:
First Name : farid kamil
Middle Name : (kosongkan)
Last Name : zakuan

2.Reason for change : Taip sebab nape korang nak tukar nama (english language), lau malas kosongkan je .. Tapi lebih baik nyatakan reason,supaya dorg thu sbb ape nk tukar nama.

3. Kat Upload tu, korang uploadkan gambar profile korang.

4. Then, tekan SEND :)

> tggu dalam tempoh 24/48jam,nanti nama fb korang bertukar.

4 comments:

  1. wahh .xsgka ade tuto ni .dh lme cri cm ne nk tuka fb name yg dh limit .hehe ..

    thanks :)

    ReplyDelete
  2. biar betolllll...wowwwwwwwwww....amazing..

    ReplyDelete