APA PERLU AKU BUAT ?? BANTU AKU SEMUA..MALWARE JAHANAM !

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Siapa leh jelaskan n cadangkan apa tindakan aku untuk setelkan masalah ini,bila aku p ke dashboard mesti kuar ni,aku wisau ni..please bantu aku..sebelum apa2 terjadi kt blog aku..apa perlu aku buat ek???

apo kono eh malware

Hahahaha...soalan d atas tu panic semacam je kan...biasa la 1st time tgk warning mcmni,mcm2 fikir dlm kepala otak ni...mesti ramai y terkena mcmni kan..so untuk menyetelkan mslh ni,korg kena trace n delete code yang dlm warning,sbg contoh di atas "www.hafeezcentre.pk"...paham x?lau xpaham gak leh rujuk 
*Sebnarnya aku pn baru je kna warning mcmni,tp aku xbuat apa2 pn,ngan sendiri die dh xkua,biasa bila aku klik dashboard dlm 4,5 sec kua warning ni,tp skrg ntah dh xde,mgkin Kapersky aku kick ! die kot :-)

5 comments:

  1. KY pun hr tu jadi cm ni juga..tapi KY tak buat2 pun dia baik sendiri..buat sementara tak bloh buka blog dengan googlelah...cuba mozilla dulu

    ReplyDelete
  2. mudah jer ni...maybe dia dtg dr bloglist atau link yg dtinggalkan di kotak komen. cuma perlu delete link tersebut jer.setel

    ReplyDelete
  3. mmg gelabah dah kalau jdi cmni.. tapi hana xpernah lagi la jd cmni

    ReplyDelete
  4. dah terang dah dalam warning tu dari mana datangnya malware punya warning tu. biasanya kalau time masuk dashboard..just biarkan jer 2-3 hari..lepas tu nanti hilang.

    ReplyDelete