ADAKAH SEGMEN MEMBURU FOLLOWERS ADA KAITAN 9K PAGEVIEW SEMALAM ??

Assalamualaikum dan salam 1 blogger...

Wow ! tekesima aku jap, tengok PV paling tinggi,tak pernah2 aku dapat PV cecah 9k lebih dalam masa 1 hari :-). Aku pon xtaw mana datangnya trafik kencang tu,mungkin dari "Segmen Memburu Followers"..apa2 pon, thanks kepada yang sudi join segmen aku buat dan untuk pengetahuan korang segmen ni xde nye exp. date,korang leh join bila2 masa jer..ok..

pageview semalam

Kepada yang nak join segmen ini,leh klik banner kat bawah ni,marilah sama2 tingkatkan trafik blog kita dan sedikit sebanyak dapat tambah followers.Yang paling penting,dapat mengenali di antara satu sama lain serta dapat bertukar2 idea demi memeriahkan lagi dunia blogger ni.. :-)


6 comments: