1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY


Assalamualaikum dan salam 1 malaysia, 1 blogger...

Ini first time aku join segmen,bkn ape nk test tol ke leh tambah follower ni..so lau xcuba mne nk taw kan..semua akan fikir mcm tu sebelum join..xsalah nk cuba kan :-)

Ntah mcmne la aku leh pilih segmen dari blog Cik Mimey  ni,aku ni sebenarnya pantang tgk cantik2,cute2 n sweet2 ni...hehehe..selera mesti tinggi bro.. :-),blog Cik Mimey ni pun ape kurangnye,selaras ngan tuan nye blog :-) berbanding blog aku ni boncai2 jerk...

Ape tunggu lagi,meh ler kita sama2 join segmen ni...lagi ramai lagi tarrbaekkkk,lau nk harapkan kita yg wt segmen sampai ke sudah x :-),di sini aku nk jemput mahamahu jom join !

10 comments:

  1. Thanks Tag insyallah ada masa boleh joint hehehehe...

    ReplyDelete
  2. hye terima kasih kerana join ye.
    jemput BW ke blog peserta lain :)

    http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    *maaf sebab lambat update

    ReplyDelete
  3. salam kenalan..cik mimie dtng singgah kembali disini dan follow.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dari segmen yang sama:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html


    Jemput join bloglist saya:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum. singgah sini. dari segment yang sama! dh follow. jemput la jenguk n follow blog saya. *newbie blogger
    http://adikbintang.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru :)

    http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yg sama.. salam ukhuwah :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    follow u :)

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama :) jemput singgah :P

    ReplyDelete